Måneskinn

VELKOMMEN TIL MÅNESKINN

Måneskinn består av 16 plasser og er i år en ren 2021 gruppe


Måneskinn har 16 plasser og er en ren 2021 gruppe i år. For å legge til rette for god lek og gode samlinger deler vi oss i grupper. De minste barna er på stjernestøv og de største er på stjerneskudd. 

Fra morgenen spiser vi frokost på kjøkkenet. Når vi er mette og klare for lek er vi sammen med solstrålen. Da får vi strekt oss litt etter de som er eldre og vi gjør overgangen til ny avdelingen lettere. Når klokken nærmer seg 09:00 er vi på vei ut. Vi ser ikke for mye på hvordan været er. Det er mange gleder og magiske øyeblikk i regn, snø, vind og andre værtyper. Vi liker å være ute og ønsker å bruke "eplehagen" mye. Her får vi gode motoriske utfordringer som våre uteplass ikke gir. For å komme oss til "eplehagen" eller andre turmål må vi ut i traffiken, så da lærer vi hvordan vi ferdes på en trygg måte i trafikk. 

Samling eller planlagt pedagogisk aktivitet gjennomfører vi daglig. Samtidig skjer den beste læring og utvikling i barnas egen lek og her og nå situasjoner. Da må vi ansatte kjenne barna og støtte dem på veien

Leken er barnehagens satsningsområde. Vi legger til rette for god og variert lek med lekesoner og deling i mindre grupper. Det å verne om en fin lek på avdelingen er viktig. Leken må få tid til å sette seg for å så utvikle seg. 

Ansatte som jobber i Bjørndalen barnehage skal være aktive voksne i lek og samspill med barna. 

Maten får vi servert fra kjøkkenet. Vi er en full kost barnehage og det innebærer 3 måltider og frukt. Er ikke det litt deilig da!? Menyen kan du finne her på hjemmesiden. 

 

Velkommen til oss

Vi jobber her

Bilde av Måneskinn

Øyvind Løkkebø Gausdal

Daglig leder
T: 922 03 179
E-post

Bilde av Måneskinn

Mona Falander

Fagarbeider

Bilde av Måneskinn

Marta Oliva Langemyr

Fagarbeider

Bilde av Måneskinn

Christina Nisch

Medarbeider

Bilde av Måneskinn

Julie Elise Harbones

Barnehagelærer

Bilde av Måneskinn

Kristine Ljøstad Barkve

Avdelingsleder