Ledige stillinger

Bjørndalen barnehage søker etter barnehagelærer i 100% stilling, med mulighet for forlengelse og fast ansettelse.

Bjørndalen barnehage er en nyoppstartet barnehage i bydel Bjørndalen med fire avdelinger og cirka 80 barn. vi søker etter deg som vil være med å forme vår barnehage fremover. Vi har en leken, engasjert og faglig sterk personalgruppe som har store ambisjoner om å bli Kristiansands beste barnehage. Vi ønsker å skape magi i hverdagen til barna ved å by på oss selv og gjøre det lille ekstra.

Nå trenger vi barnehagelærer i 100% års vikariat frem til sommeren. Det er muligheter for forlengelse og fast ansettelse.

Tiltredelse snarest

Leter vi etter deg? Er du en som verdsetter leken og byr på deg selv i møte med andre mennesker? Samarbeider du godt med dem rundt deg og ønsker dem alt vell? Har du ett ønske om å gjøre en forskjell i løpet av arbeidsdagen din? Da håper vi du kontakter oss og søker på denne stillingen

Vi er en fire avdelings barnehage med plass til 74 barn, som ligger fint og sentralt til i bydelen Bjørndalen på Lund i Kristiansand.  

Vi har nye flotte lokaler med mange muligheter både ute og inne. Vi har fantastiske tur-muligheter som Jegersberg, Vollevannet, Gimle gård, fotballbane, lekeplasser og ulike museer. Disse benytter vi så ofte vi kan gjennom hele året.  

Bjørndalen barnehage er en fullkost barnehage, det vil si vi serverer, frokost – lunsj - sen lunsj og frukt. Dette består i sunne, varierte og næringsrike måltider. Vi ønsker at måltidene skal bidra til deltakelse, samtaler og fellesskap, og barna er selv med på å tilberede måltidene sammen med «kokken» vår som jobber 50% på kjøkken.   

Hos oss tilbyr vi barna en variert hverdag fylt med mestringsfølelse, glede og omsorg. Vi legger stor vekt på barns samspill, lek og vennskap, som vi mener er hoved essensen i barns allsidige utvikling. 

Tiltredelse: snarest

Kvalifikasjoner: 

  • Godkjent utdanning som barnehagelærer 
  • Gode digitale ferdigheter
  • Politiattest uten anmerkninger 

Personlige egenskaper:

  • Raus
  • Faglig engasjert og motivert til ny læring
  • Gode samarbeidsevner og er fleksibel 
  • Viser omsorg for de rundt deg 
  • Spiller de rundt deg gode
  • God til å skape trygge og gode relasjoner

Søknasfrist: snarest

Bjørndalen Barnehage er medlem av PBL og følger PBL tariff i forhold til lønn.

 

Kontakt Øyvind på mail eller ring 92203179 om det skulle være noe du lurer på. 

Vi søker etter vikarer/ ringevikarer

Vi søker vikarer for korte og lengre oppdrag i våre barnehager i Kristiansand og Grimstad. 

Vi søker etter deg som verdsetter leken og barns egenverdi. Du må kunne samarbeide godt, og by på deg selv i møte med andre mennesker. Vårt arbeidsmiljø er tuftet på den enkle filosofien " Vi skal ha det gøy på jobb"

Bjørndalen barnehage ligger sentralt til i Kristiansand. 

Bjørndalen barnehage åpnet 08.august 2022. Vi er en fire avdelings barnehage med plass til 79 barn og 18 ansatte. I år består barnehagen av tre småbarnsavdelinger med barn fra 1-3år, og én storbarnsavdeling med barn fra 3-5 år. Hos oss tilbyr vi barna fullkost, og har én person 50% på kjøkken. Hun lager sunne, varierte og spennende måltider til barna.

Vår visjon er «Barnlig glede, alltid til stede. Sammen er vi best» Den sier mye om hvordan vi som voksne skal være i samspill med barna. 

Vikkilen er et kråkeslott av et hus med god boltreplass. Vi har en flott tilhørende hage og flere tilhørende lekeområder innenfor barnehagens gjerder. Vi er ute hver dag. 

Hos oss legger vi stor vekt på å skape en god hverdag for hvert enkelt barn, der trygghet, fellesskap, omsorg og vennskap står sentralt. Vi er tydelige og nærværende voksne. Vi vil skape gode barndomsminner ved å bry oss om hverandre, være en del av et fellesskap og føle at «Jeg er god nok, akkurat som jeg er».

Bjørndalen og Vikkilen barnehage er medlem av PBL, og følger PBL tariff i forhold til lønn.

Ta gjerne kontakt med Kristin eller Øyvind for mer informasjon .

Kristin: 975 83 880  
Øyvind: 922 03 179