Ledige stillinger

Vikkilen barnehage søker: 100% fast stilling som fagarbeider fra 15. oktober.

Vi søker etter deg som verdsetter leken og barns egenverdi.

Du må kunne samarbeide godt, og by på deg selv i møte med andre mennesker. Vårt arbeidsmiljø er tuftet på den enkle filosofien " Vi skal ha det gøy på jobb" Vi er tydelige og nærværende voksne. Vi vil skape gode barndomsminner ved å bry oss om hverandre, være en del av et fellesskap og føle at "Jeg er god nok, akkurat som jeg er".

Vikkilen barnehage er en liten barnehage med en avdeling, hvor vi til daglig deler oss i store og små. Bygget er et kråkeslott av et hus med god boltreplass. Vi har en flott tilhørende hage og flere tilhørende lekeområder innenfor barnehagens gjerder.   

Kvalifikasjoner:

 • Politiattest uten anmerkninger 
 • Erfaring fra arbeid i barnehage 


Personlige egenskaper: 

 • Raus og sensitiv 
 • Kreativ og leken
 • Faglig engasjert og motivert til ny læring 
 • Gode samarbeidsevner og er fleksibel 
 • Vise god omsorg for barn og kollegaer 
 • Bygger gode og trygge relasjoner 


Vi tilbyr:

 • Lønn etter tariffavtale, vi følger PBL
 • Et godt fagmiljø
 • Kurs etter behov

Vikkilen barnehage er en del av barnehagekjeden Fire Årstider. Ønsker du å være betydningsfull for barn og være en del av et større fagmiljø, send oss en søknad eller
Ta kontakt med daglig leder, Siren Solvik på telefon 90 92 70 98 eller epost: siren@firearstider.no for mer informasjon.
Vikkilen barnehage, fire årstider, J. M. Uglandsvei 30, 4878 Grimstad 

Vi søker etter vikarer/ ringevikarer

Vi søker vikarer for korte og lengre oppdrag i våre barnehager i Kristiansand og Grimstad. 

Vi søker etter deg som verdsetter leken og barns egenverdi. Du må kunne samarbeide godt, og by på deg selv i møte med andre mennesker. Vårt arbeidsmiljø er tuftet på den enkle filosofien " Vi skal ha det gøy på jobb"

Bjørndalen barnehage ligger sentralt til i Kristiansand. 

Bjørndalen barnehage åpnet 08.august 2022. Vi er en fire avdelings barnehage med plass til 79 barn og 18 ansatte. I år består barnehagen av tre småbarnsavdelinger med barn fra 1-3år, og én storbarnsavdeling med barn fra 3-5 år. Hos oss tilbyr vi barna fullkost, og har én person 50% på kjøkken. Hun lager sunne, varierte og spennende måltider til barna.

Vår visjon er «Barnlig glede, alltid til stede. Sammen er vi best» Den sier mye om hvordan vi som voksne skal være i samspill med barna. 

Vikkilen er et kråkeslott av et hus med god boltreplass. Vi har en flott tilhørende hage og flere tilhørende lekeområder innenfor barnehagens gjerder. Vi er ute hver dag. 

Hos oss legger vi stor vekt på å skape en god hverdag for hvert enkelt barn, der trygghet, fellesskap, omsorg og vennskap står sentralt. Vi er tydelige og nærværende voksne. Vi vil skape gode barndomsminner ved å bry oss om hverandre, være en del av et fellesskap og føle at «Jeg er god nok, akkurat som jeg er».

Bjørndalen og Vikkilen barnehage er medlem av PBL, og følger PBL tariff i forhold til lønn.

Ta gjerne kontakt med Kristin eller Øyvind for mer informasjon .

Kristin: 975 83 880  
Øyvind: 922 03 179