Om oss

Hovedbilde
Minibilde2

Vikkilen Barnehage

Vikkilen barnehage er en PROSJEKTBARNEHAGE. Kontinuerlig foregår det en skapende prosess i vår barnehage hvor ansatte og barn er opptatt av et stort eller lite prosjekt. Gjennom disse prosjektene høster vi lærdom og får erfare mange sider ved livet. Det aller viktigste ved prosjektene er at vi blir engasjerte og får røde kinn. Da er det et sydende liv i oss og rundt oss og vi opplever FLYT.


Vikkilen er et ”kråkeslott” av et hus med masse plass og med flott tilhørende hage og stor plass for store og små. Man finner alle mulige slags bær- og fruktsorter på tomten og rett nedenfor barnehagen har vi strand og panoramautsikt til Ugland rederi med store båter og heisekraner.

Her hos oss legger vi stor vekt på å skape gode hverdager for barna, der trygghet, fellesskap, omsorg og vennskap står sentralt. Vi vil være tydelige og nærværende voksne for barna og gi dem trygge rammer hver dag. Barnehagen skal være et godt sted å være for både små og store. Barna skal oppleve glede og føle seg betydningsfulle og velkomne hos oss. Vi vil skape gode barndomsminner ved å bry oss om hverandre, være en del av et fellesskap og føle at ”Jeg er GOD NOK” – uavhengig av prestasjoner.

Vi har et felles turområde, Bamsehiet, i skogen mellom Vikkilen og Fjære. Der er det opparbeidet bålplass, gapahuk og masse klatremuligheter.